Frequently Asked Questions - vaak gestelde vragen

 • Is een zoekertje plaatsen echt gratis ?

  Ja. Een zoekertje plaatsen is echt gratis (inclusief 5 foto's). Zelfs als er een verkoop plaats vindt, dan is er geen (verkoop)commissie verschuldigd aan IeperMarkt.be.

 • Kan ik, als niet-Ieperling, ook een zoekertje plaatsen ?

  Ja, maar je moet de koper dan altijd wel de mogelijkheid geven om de goederen zonder extra kosten, af te halen op grondgebied Ieper. Indien de klant kiest voor afhaling op het grondgebied Ieper, mogen er dus geen transport- of andere kosten aangerekend worden. De prijs waartegen u het goed te koop aanbiedt, is de prijs afhaling in Ieper inbegrepen en moet de koper desgewenst de mogelijkheid hebben de goederen te zien vooraleer te betalen. Inbreuken tegen deze regel, kunnen steeds gemeld worden op : info@iepermarkt.be

 • Zijn er ook betalende extra opties ?

  Je kan je gratis zoekertje verrijken met betalende opties (bvb. je zoekertje op de thuispagina van IeperMarkt.be plaatsen, op de categoriepagina, of om je gratis zoekertje extra in de kijker te zetten, in extra categorieën te plaatsen, of te ondersteunen met video-uploads, speciale veilingopties ('direct kopen', 'minimum bieddprijs', enz.. ), enz.. Het is steeds duidelijk aangeduid indien een optie betalend is en je vindt de tarieven onder de rubriek 'Vergoedingen' (tabblad 'Advertenties') op www.IeperMarkt.be.

 • Kan ik een eigen winkel openen op IeperMarkt.be ?

  Ja, iedereen die geregistreerd en geverifieerd is als gebruiker van IeperMarkt.be kan een eigen winkel openen op IeperMarkt.be. Onze super lage en dus heel aantrekkelijke voorwaarden vind je onder de rubriek 'Vergoedingen' (tabblad 'Winkels' op www.IeperMarkt.be. Je hebt de keuze uit vier formules : 'Standard', 'Premium', 'Platinium' of 'Onbeperkt'.